dinsdag 21 februari 2017

Toekomst
Vanuit het huis waar we nu wonen kijken we langs ons oude huis over de parkeerplaats naar de plek waar ons nieuwe huis wordt gebouwd.
De oude school is afgebroken, de stoeptegels zijn verwijderd, al het puin is uit de grond gehaald en nu liggen de rioolbuizen klaar.
Het is een komen en gaan van wandelaars die komen kijken naar de bouwplaats.Inmiddels zijn we bij een keukencentrum geweest en hebben we een keuken uitgezocht.
In verband met de leidingen was dit de eerste stap die we moesten zetten.

Nog steeds genieten we erg van de plek waar we nu wonen.
Onze neef, die zelfstandig hovenier is, heeft de tuin netjes aangelegd.Er is een container zand en troep en puin verwijderd.
Nu hebben we tussen oude schuurtjes een grasveldje met een appel- en een perenboom.
De kleinkinderen kunnen ook deze zomer met een badje op het gras.
En met loopfietsjes heen en weer.

De tuin was net op tijd aangelegd, want de volgende dag ging het sneeuwen.We blijven de bouw volgen en genieten ondertussen van dit bijzondere plekje.
3 opmerkingen:

 1. Het is duidelijk dat jullie erg gehecht zijn aan deze plek. Eerst terug naar het voorouderlijk huis en nu het nieuwe huis. Leuk om de bouw zo vanuit jullie huis te kunnen volgen. Ik ben benieuwd hoe de bouw gaat verlopen.
  Veel succes, groetjes Will

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je het zo makkelijk kunt volgen. Je ziet je huis groeien. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Rubatu,wat spannend he om dit te volgen hoe het allemaal verloopt ik wens jullie succes met het nieuwe huis en nog een fijne week verder. Groetjes Riet.

  BeantwoordenVerwijderen